Ovocné destiláty

Máte radi náš Slovenský národný nápoj, slivovicu? Čo tak vyskúšať aj hruškovicu, marhuľovicu či netypickú trnkovicu? Všetky majú svoje čaro a všetky nájdete o pár scrollov nižšie.

Vyberte si ako chcete...

18 produkty

Aktívne filtre

Cena

10€ 35€

Slovenská tradícia v podobe destilátu.

Toto je klasický Slovenský destilát, ktorý sa vyrába už od čias Márie Terézie. Jeho výroba prebieha klasickou metódou destilácie prírodného kvasu zo...

0 review

Pravý hruškový destilát jemnej chuti vypálený v prešovskej pálenici „Yellow House“.

0 review

Pravý jahodový destilát jemnej chuti vypálený v prešovskej pálenici „Yellow House“.

0 review

Pravý jahodový destilát jemnej chuti vypálený v prešovskej pálenici „Yellow House“.

0 review

Pravý malinový destilát jemnej chuti vypálený v prešovskej pálenici „Yellow House“.

0 review

Pravý slivkový destilát jemnej chuti vypálený v prešovskej pálenici „Yellow House“.

0 review

Pravý slivkový destilát jemnej chuti vypálený v prešovskej pálenici „Yellow House“.

0 review

Lipový med použitý v tomto likéri patrí medzi tie najzdravšie a najkvalitnejšie. Likér z Vizovíc, Bohemia Honey, predstavuje dokonalé spojenie 3-ročnej slivovice s lipovým medom. Použitá...

0 review
Táto hruškovica bola vyrobená v súlade s prísnymi pravidlami židovskej Ortodoxnej únie, vďaka čomu získala vzácne označenie "Kosher". Túto hruškovicu vyrába Rudolf Jelínek z hrušiek odrody...
0 review
Pre rozvinutie plnej chute odporúčame túto hruškovicu mierne vychladiť a podávať so sterilizovanými hruškami! Túto hruškovicu vyrába Rudolf Jelínek z hrušiek odrody Williams. To ale nie je všetko,...
0 review
Malinovica od Rudolfa Jelínka sa vyrába pomalou destiláciou liehu, v ktorom predtým dlhšiu dobu strávili maliny. Prekvapí svojou sviežou a jemnou vôňou po malinách.
0 review

Marhuľovica vyrábaná Rudolfom Jelínkom prechádza 3-násobnou destiláciou, pre čo najjemnejší výsledný produkt. V kvase z ktorého sa páli táto marhuľovica boli počas celej doby ponechané kôstky –...

0 review

Slivovica sa odporúča konzumovať pri izbovej teplote - len tak je možné rozvinúť všetky jej chute a arómy.

Biela slivovica od Rudolfa Jelínka sa vyrába z tých najlepších sliviek, ktoré...

0 review

Slivovica sa odporúča konzumovať pri izbovej teplote - len tak je možné rozvinúť všetky jej chute a arómy. Zlatá slivovica od Jelínka získava svoju charakteristickú farbu vďaka 3-ročnému...

0 review
Trnková pálenka od Rudolfa Jelínka sa vyrába z plodov slobodne rastúcich trniek. Tie sa zberajú až po tom, čo prvýkrát prežijú mráz - ten premení časť trieslovín v nich obsiahnutých na nerozpustné...
0 review

Ideálna teplota na konzumáciu tohto destilátu je 8-15°C. Len vtedy sa ideálne rozplynú všetky arómy a chute tohto nápoja.

Toto je hruškovica z Českého populárneho liehovaru Žufánek....

0 review

Najvhodnejšia teplota podávania sa pohybuje medzi 10 – 16 °C. Len vtedy dokážu všetky arómy a chute poriadne vyniknúť.

Marhuľovica remeselného výrobcu s názvom Žufánek vzniká skvasením a...

0 review

Odporúčaná teplota podávania tejto slivovice sa pohybuje medzi 10 – 18 °C. Len vtedy dokáže aróma a chuť tejto pálenky naozaj vyniknúť.

Toto je poctivo vyrábaná slivovica od Českého...

0 review
Žiadne produkty v košíku